dimecres, 6 de març del 2013

4 LOOKS!!


Hola!! Avui us portare tquatre ooks!! Un del hollister, un del Stradivarius, un del Browniei un del Bershka. Aveure si us agrada!! Son looks de primavera!

LOOK 1: HOLLISTER



Look tot del hollister. La samarreta de màniga de tres quarts, perfecta per la primavera. Uns jeans negres, normals, i perquè el look no quedi soso ho convinem amb un mocador estampat que convina amb dl blanc i amb el negre. Perfecte!! Botes normals queden bé (vans, converse, bambes no!!) o unes estil timberland o així. També si t'agrada pots portar un collaret xulo o unes arracades d'aro o unes altres. Això si, per aquest look has de estar preparat per gastarte molts diners! I com es senzilla la samarreta no oblidis de portar complements.

LOOK 2: STRADIVARIUS.
Sense dubte la prenda estrella d'aquest look es la camisa de color militar!! Estan molt de moda i a mi el color m'agrada molt! Es un look senzill i bonic i barat! Convina amb botes o amb converse. I si son converse de verd militar com a la foto, millor!!



 LOOK 3: BROWNIE





Un look molt xulo!! Un jersei Brownie que posa Je t'aime, amb el detall de l'esquena amb el nus, i uns shirts negres amb topos. Ho pots portar amb leggins o mitges a sota, o si no vols, doncs no. Queda bé amb totes les botes o amb timberland.


 LOOK 4: BERSHKA



Looksuper price! Sudadera verd aigua amb les paraules Bershka. Tambe disponible en blanc i taronja corall. Uns jeans una mica estripats (si ni tagraden, com a mi, pots posarne uns normals) i unes vans del color de la sudadera, pero si no et tens, amb unes converse o unes vans de color negre ja estara molt be!!


Espero que us hagi agradat l'entrada d'avui!! Quin es el look que us ha agradat més? Us comparíeu algun? Quin no us ha agradat gens? Comenteu!Un petonas!!
#Júlia

5 comentaris:

  1. Tots 4 son super xulos
    pero amb quedo amb el del bershka
    els altres no fan massa per mi...el de l'stradivarius es xulo pero no m'agraden el color de les sabates...potser es verd militar pro a mi em sembla horroros, potser el que menys m'agrada es el del Brownie i mira que hi ha roba guai que has posat lu pitjor que has trobat ( si te ufes u sento) pero bueno la combinacio es decent..
    Igualment bona entrada guapaa

    Kisses <3

    ResponElimina
    Respostes
    1. Quina sinceritat laia, clar que no mofenc. una de les qualitats que mes magraden de tu es ke ets sincera i que dius les veritats, em recordes a la frase que posa al lateral del blog:"Un amic de veritat mai et diu el que tu vols escoltar, et diu la veritat i el que es el millor per tu" la clava. ami mencanta el verd militar! Les converse daket color ok no son mol xules pero queden moolt be. Pos a mi lo del Brownie mencanta... aquest jersei el trobo precios... per gustos, colors.

      Elimina
  2. Lo del Brownie no m'agrada gens!
    I el verd militar es molt maco i les converse són xules
    El del hollister crec que tambe es pot posar amb converse!
    El del Bershka està be els pantalons no són tan lletjos
    Bueno petons

    ResponElimina
  3. JO EM QUEDO AMB BROWNIE I HOLLISTER.
    M'ha encantat l'entrada, ho podries fer d'altres marques més endavant, per exemple: pull and bear, pimkie....
    Ha quedat supercurrat!

    ResponElimina
  4. Mencanta el look de Stradivarius Amb els meus jeans de militar quedaria Muaaak! *-* Un kiss!

    ResponElimina

Hola estic encantada que comentis ^^ segur que et respondré!! ;)