dilluns, 31 de desembre del 2012

MÚSICA: CANÇONS EN CATALÀ^^

Hola noiees! (dic noies i no nois perquè els seguidors que hi ha en el bloc son noies, pero si hi ha algun noi aquí que no s'ofengui. Júlia comença l'entrada ja que estas aburrint. OK!)
Avui l'entada de música (today is monday) anirà de cançons en català *ohohoh que guai*. Si algu no li agrada, mira, ho sento molt però a les entrades de musica sempre he fet de musica de tot tipus, avui en català i un altre dia (mes ben dit, tots els dies que porto de blog) he fet cançons en anglès. Segurament coneixereu la majoria de cançons, i si no, descobrireu cançons molt maques. Venga!

CANÇONS EN CATALÀ!!

Primer faré cançons en català antigues i després les mes modernes.
La primera cançó es el BOIG PER TU... (aish...) es la cançó d'amor en català més famosa de totes!! Es del grup del rock català dels anys '90 SAU, i el seu cantant (mort fa 13 anys) Carles Sabater va ser molt famos a la seva època. Us deixo un video d'un concert. Es preciosa....


La segona es també molt coneguda, als esplais i tothom la sap es molt famosa quasi tot Catalunya de totes les edats es saben aquesta cançó... es també d'uns dels grups dels anys '90 sopa de cabra... es diu L'EMPORDÀ! en concert.



Una altra de Sopa de Cabra... per mi es la millor cançó en català de totes... CAMINS. té una lletra realment bonica... escolteu-la bé! Videoclip oficial.



Una altra cançó molt marxosa i famosa dels pets. Es el BON DIA! videoclip oficial





Aquesta cançó que vindrà ara es trista, malencònica, lenta... pero es molt bonica. QUE TINGUEM SORT. en concert. (lluís llach)



ARA LES CANÇONS EN CATALÀ ACTUALS! SEGUR QUE LES CONEIXEREU MES!

SENSE TU, jo no soc ningú... la famosa cançó que es va donar a coneixer per la famosa serie de TV3 Polseres Vermelles a esdenvingut la cançó d'amor catalana del segle XXI. la coneixeu TOTES (els que no son catalans segurament la coneixeran per pulseras rojas)! videoclip oficial de Teràpia de Shock



Una d'Amelie del 2012 es FES-HO REALITAT. ja us la vaig ensenyar fa setmanes (o mesos nose) pero calia posar-la aqui!



Aquesta segurament no la coneixereu... jo la vaig coneixer ahir (en serio^^) pero em va agradar el ritme i vaig escoltar la lletra i es: ahdjdiasdfhk!!! T'ESTIMO MOLT! de lax'n'busto.  espero que us agradi!




Una altra de Lax'n'Busto que coneixereu la majoria es LLENÇA'T: llença't: cada instant es unic no es repetira [...] videoclip oficial.




QUE BOIG EL MÓN. aquesta cançó també es dels Lax'n'Busto. Potser la coneixereu perque forma part de la banda sonora de Polseres Vermelles. 



DIA I NIT: una de les cançons més famoses d'amelie. [joo vuull seer el soool que persegueeix la llunaa diaa i niit]... espero que us agradi també!!



Aquesta cançó que posaré a continuació em recorda a certes persones. No us passa que recordeu una persona amb una cançó? A mi continuament. Cada cop que escolto aquesta canço...: LA DANSA DEL VESTIT:



S'ha acabat l'entrada! Espero que us agradi molt! Recordeu que la pròxima serà de moda i serà dimecres! US DESITJO QUE PASSEU UN BON CAP D'ANY I UNA BONA ENTRADA AL 2013 PER TOTS QUE LA SORTIDA DEL 2012 SIGUI GENIAL I L'ENTRADA AL 2013 ENCARA MES! ENS VEIEM L'ANY QUE BÉ :D!!
per cert comenteu a l'entrada eehh?? I volia dedicar-li aquesta entrada a la Laia que ho esta passant malament i que li envieu molts anims! Un petonaaaaaaaaaaassssssssboooonnnn2200000111133333!!!



#Júlia:)



9 comentaris:

  1. Que xules!! m'encanten, algunes n les coneixia i son precioses, com t'estimo molt i la dansa del vestit,
    Pro igualment totes les cansons son molt maques

    gracies per dedicarme l'entrada

    UN PETONAS!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. SI! la de la dansa del vestit i la de t'estimo molt: adfdfgjsdg!! totes son maquissimees! Nah, derres! UN PETONAS A TU I ANIIIMMMMSSSSS<3!!

      Elimina
  2. Molt guais m'encanta dia i nit i no coneixia
    la de t'estimo molt es molt maca.

    Moltíssims ànims Laia espero amb tot el meu
    cor que no sigui res greu us estimo moltíssim no se com
    viuria sense vosaltres

    UN PETONÀS

    ResponElimina
    Respostes
    1. no coneixies la de dia i nit? que fuerteee

      ahahaahahaha oc no... :S
      lu mateix us dic! T'ESTIMO MOLT A TU T'ESTIMO MOLT! FINS A LA LLUNS I TORNAR T'ESTIMO JO<3!!

      Elimina
  3. Per cert julia la novela te 5 vots aveure si guanya (espero que si jajajajjaja)

    T'estimomolt

    ResponElimina
    Respostes
    1. segur k tots els vots son teus... bitch please! segur q no guanya... tss calla ;) testimowapa:)

      Elimina
  4. Si que coneixia la de dia i nit si fa mil anys que la coneixo la que no coneixia era la de t'estimo molt es que se m'ha escapat una coma que no he posat i ha sortit així però si que la coneixia

    petons
    inés

    ResponElimina
  5. Trobo a faltar una, molt antiga però internacionalment coneguda, i cantada per molts: Paraules d'amor de Serrat!!

    ResponElimina
  6. nenaa esta super xuloo!! felicitats

    ResponElimina

Hola estic encantada que comentis ^^ segur que et respondré!! ;)