dilluns, 24 de desembre del 2012

TORNEM A LA NORMALITAT DEL BLOG...

Holaaa! després d'uns dies intensius de reportatge on només hi havia reportatge-reportatge-reportatge i ja està ara tornarem a la normalitat del blog! Abans, com que era una novata del blog feia ara una entrada de musica, ara una de moda, ara un reportatge perque em ve de gust... pero ara veig que no pot ser aixi! Osigui que ens organitzarem amb les seccions que hi ha. 

  • dilluns-dimarts: una entrada de música. pot ser uns quants videos de música, pot ser una notícia de música, pot ser fotos de música... els dilluns o els dimarts parlaré de música.
  • dimecres-dijous: parlaré de moda. Pot ser un look, com també pot ser una entrada d'alguna peça de roba en concret, o un color de moda, etc. coses relacionades amb la moda
  • divendres: un reportatge, com el de l'amistat. Parlaré d'inspiracions meves que tingui, textos que vulgui compartir, comentaris personals, recomanacions de llibres... com un racó d'inspiracions meves i una mica de tot.
  • dissabte: the life of... els dissabtes faré la secció de "the life of..." que consisteix en explicar la vida de famosos amb tot tipus d'informacions, com bé vaig fer fa uns dies amb la taylor swift.
  • diumenge: NOVA SECCIÓ: PHOTOS!: diumenge penjaré fotos boniques (no tantes com allo de nadal, admeto que em vaig passar T.T) unes quantes fotos, potser de weheratit o de desmotivaciones... fotos en general.
  • especials: ja sabeu que estic una mica crazy osigui que si algun dia em ve de gust fer una entrada rara amb coses que no siguin les que he dit abans, doncs la faré. (:
espero que us agradi la organització d'ara al blog, comenteu ja sigui per expresar la vostra bona opinió del blog o per dir alguna cosa que no us agradi o que falti. Gracies! With love

#Júlia

2 comentaris:

  1. Em sembla molt be, molt organitzat, està molt i molt be, segueix aixi que pots arrivar molt lluny.

    Aveure si puc omentar pero és una mica difícil perque no puc estar gaire estona a l'ordinador i el portatil se l'emporta el meu pare per treballar.

    With love
    Inés

    ResponElimina
    Respostes
    1. Okok tranki wps pero tambe pots comentar desde l'iPhone(:
      With love , júlia

      Elimina

Hola estic encantada que comentis ^^ segur que et respondré!! ;)