dissabte, 29 de desembre del 2012

THE LIFE OF... RIHANNA.

Com que a l'enquesta va guanyar per majoria absoluta que la propera Life Of fos la Rihanna, aquí teniu. El dissabte que ve serà la Life of de l'Adele i d'aquí dues setmanes de la Shakira. No faré del Justin Bieber perquè no va obtenir cap vot. Us deixo aquí!!:

THE LIFE OF... RIHANNA

Robyn Rihanna Fenty, coneguda artisticament com Rihanna, (Barbados, 20 de febrer de 1988) es una famosa i guapa cantant caribenya. La seva música té influències de R&B, Reggae, Dancehall, i Dance, pero sobretot POP. S'ha fet coneguda arreu del món gràcies a èxits com "Pon De Replay", "S.O.S. (Rescue Me) "Unfaithful" i especialment "Umbrella". Actualment viu a San DiegoCalifòrnia

DEBUT!
Va debutar al món de la música amb el seu àlbum Music of the Sun, coescrit per ella. Va ser llançat al 2005 i va debutar al lloc número 10 de vendes als Estats Units la seva primera setmana.

ÈXIT INTERNACIONAL
Rihanna va aconseguir el seu èxit internacional  l'any 2006, gràcies al seu segon album Girl Like Me. Va vendre 4 milions de còpies per tot el mon!

POPULARITAT DEFINITIVA
El seu èxit definitiu a la música va ser gràcies al seu disc Good Girl Gone Bad. El va publicar al 2007, i va tenir èxit perquè nombrava amb moltes col·laboracions de grans artistes musicals. Aquest disc contenia cançons tan famoses com Don't stop the music.

2011 gran any per la RIHANNA!
L'any 2011 va ser molt especial per la Rihanna perquè va sortir el seu quart album amb l'exitos WE FOUND LOVE, segur que tots la sabeu, amb la col·laboracio del Calvin Harris. Va ser una cançó molt ballada i va estar moltes setmanes en els numeros mes alts de les llistes musicals del món.

IMATGE PÚBLICA 
Al 2008 molts la consideraven la diva de l'any. Al 2009, una famosa revista la va triar com la dona mes sexy de l'any, ja que Rihanna li agrada molt provocar. Rihanna té 12 tatuatges repartits per tot el cos. 

RI AMB CHRIS BROWN
Rihanna va començar a sortir amb Chris Brown, famós cantant actual. RiRi i Brown es coneixeien abans que cap dels dos fos una icona musical, pero van començar a sortir quant ja s'havien destacat per la musica. A mitjans de febrer de l'any 2009, mentre Brown i Rihanna es barallaven ell la va apallisar violentment. Va se un escàndol que va fer la volta al món. A mitjans de 2012 la cantants de Barbados va tornar amb Brown, cosa que no va agradar ni als seus fans ni a la seva família ni amics, ja que la pallissa que Brown va fer li va costar una pena judicial que ell no es podia acostar a ella en cap de les maneres. Fonts diuen que Rihanna encara estima a Chris per aixo estar amb ell. 

Image  
Ri i Chris Brown als Grammy's 2012 (gener)         aquest Nadal veient un partit de basquet.

LOOKS DE RIHANNA:)
Rihanna ha tingut molts looks en tots aquests temps, es una addicta en tallar-se els cabells, posar-se extensions, canviar-se de color... (si no mireu aquestes dues fotos que diferent esta)

El nuevo look de Rihanna rihannaconrastas revistabra Aquí la Rihanna esta amb unes extensions llargues i amb rastes.

Rihanna, ¿qué look le sienta mejor? rihanna backstage  al principi de tot portava el cabell molt arrissat i vermell. A mi es el que m'agrada mes!

Rihanna, ¿qué look le sienta mejor? rihanna1 el cabell superarrissat i embotit cap a dalt pero de color ros! a mi no m'agrada geens!

Rihanna, ¿qué look le sienta mejor? rihanna 1 aquí el té de color ros platí i llis. Li queda bé pero no l'afavoreix tant com altres.

Rihanna, ¿qué look le sienta mejor? rihanna2 un look super rocker! S'ha rapat un petit tros i l'altre el té llarg i moreno. Que heavy riri!

 pell supermorena, llavis vermells potets, pentinat moreno, vestit blanc. M'encanta^^.

 Rihanna als Gramys. Cabell ros aixi li queda molt be pero sembla que s'hagi deixat l'arrrel del mig sense pintar (se que es expressament perque convini amb el vestit negre pero no em fa al pes)

 cançons de RIHANNA
Cançons famoses de Rihanna.
             
~diamonds... we're beautifuls like diamonds in the sky...



~don't stop the music



~we found love




~where have you been




ESPERO QUE US HAGI AGRADAT EL THE LIFE OF RIHANNA! molts petonets ens veiem a l'entrada de diumenge de les photos!! muaksmuaksmuaaks:-*                 with lovee!,

#Júliaa:)




4 comentaris:

  1. M'ha encantat aquesta entrda i totes les que fas de the life of.. son mol interesants i entretingudes....
    Tinc ganes que publikis la de L'ADELE

    molts petons!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Malegro que t'hagi agradat vinyet!!si la setmama ke be fare la adelee:) jo tinc moltes ganes!! Petons wapaa!!

      Elimina
  2. Aquest cop no ho sabia tot...llastima ;)
    tampoc esta tan malament el del cabell arrisat i ros a mi m'agrada
    pero el millor per mi es l'ultim hahhaha li vqueda molt be!!
    m'encanten el the life of.... espero q el seguents siguin tan guais com aquest!!

    un petonas wapa!!

    PD: hauries d'haver posat quan fa el concert a barcelona ee

    ResponElimina
  3. joder me oblidat de comentar!!!
    molt xulu t'ho curres molt tia m'encanta
    es veritat el cabell ros arrisat no li queda malament

    molt petons

    P.D: el concert es al juny i la gent està super nerviosa

    ResponElimina

Hola estic encantada que comentis ^^ segur que et respondré!! ;)