dimarts, 4 de desembre del 2012

LOOK SUPER PRICE!

Bondiaa:)

Al look anterior algú es va queixar perquè era bastant car (amb rao, tot s'ha de dir :') ara us proposo un look també a la moda però molt més a l'abast de tothom pels preus :) espero que us agradi.




















1- (jersei negre) Aquest jersei negre es de l'H&M i val 19,95€. es senzill i bonic. queda bé a tothom.

2 (jeans) Aquests jeans pitillo blau cel, són del Bershka (19,99€) i són bastant barats comparats amb la resta de pantalons texans. També pots triar un blau més fort, però jo prefereixo aquest perquè si fos un blau més fort s'assemblaria més al negre del jersei.

3- Mocadors: jo per aquest look havia triat el primer (Pull&Bear, 9€) perquè contrasta amb els llisos del jersei i els jeans, per donar una mica de vida al look. però si no t'agrada arriscar-te pots posar-te un mocador llis normal i corrent (disponible en molts colors). Val 10€.

4- Botins: també son del Pull&Bear i valen 39€. jo trobo que estan molt bé perquè convinen perfectament amb el jersei, però la majoria de botes que tingueu convinen amb aquest look.

5- Jaqueta: del Bershka i val 15,90€. convina amb el negre i el blau cel, però el mateix que les botes, qualsevol abric convina bé.

6- Samarreta bàsica: totes tenim una samarreta bàsica negre per posar a sota dels jerseis. Aquesta es de l'Stradivarius i val 4€ pero segur que en teniu alguna de semblant :D

7- Complement!!: Arracades d'aro! Les poden trobar a totes les bijuteries, les típiques arrecades d'aro que porta tothom de plata. aquestes exactament son del Claire's i valen 3€, pero les podeu trobar a qualsevol altre lloc.


Espero que us hagi agradat aquest look: opineu! Quin us agrada més: aquest super price o l'altre més car? Quin convina millor? Us agrada la roba d'aquest look? De que voleu que faci el proper look?

COMENTEU!!


Molts petons :-*

#Júlia


(collage: pixlr.com/express)

4 comentaris:

  1. Un look sencillo y a la vez cool ;) jajaja me encanta!
    Estan muy guay :)tu blog es perfecto y tu eres majisima. Lucha por loo que quieres y lo conseguiras :D
    PD: ARRIBA ESOS ANIMOS EH? ;) jajaja

    un besito desde:

    liveyourdreamallthetime.blogspot.com

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tu comentario me ha echo sonreir Mariaa!! Muchas gracias por ser tan majas des de hace ya un año! Mi blog no es perfecto, todavia me falta mucho trabajo para alcanzar al vuestro ;) Muchas gracias por todoo!!

      Elimina
  2. q guai el llok i akest cop millor de preu ;)

    ResponElimina

Hola estic encantada que comentis ^^ segur que et respondré!! ;)