dimecres, 13 de febrer del 2013

POLSERES VERMELLES CAP. 5

Hola!
Feia temps que no pujava cap entrada! Aquí em teniu :P
Sé que fa tres dies, pero no em podia estar de deixar el capitol 5 de banda!
Al capítol cinc han passat moltes coses i molts sentiments.

El Benito es sotmet a una operació, però no va prou bé i els metges li diuen que té un màxim de 48 hores de vida. Li cominiquen al Lleó, que es el seu tutor legal, i el va a veure immediatament. Li dona un sobre que diu que l'obri si li passa alguna cosa. Llavors el Benito li explica la història que ha tingut amagada sempre a dins.
La seva mare va morir quan el Benito i els seus cinc germans eren petits. Hores abans de la seva mort, el Benito va robar-li a la seva mare un anell. Ell diu que era perquè volia tenir un tros de la seva mare sempre amb ell.
El Benito li explica la historia de la seva mare al Lleó. Li diu que sisplau que li torni l'anell al seu germà que encara es viu i que ajunti als polseres un altre cop. El Lleó li promet que ho farà.
Per mi el moment més emotiu de tots es quan el Benito diu: t'estimo Lleó. I llavors el Benito tanca els ulls per sempre.
Vaig plorar molt en aquest capítol, i em va agradar moltissim. Molta gent que hem comentat el capitol diu que es una mica aburrit, que n'hi han de millors... pero a mi m'ha encantat.
La perdua del Benito es notarà molt i es trobarà a faltar. Era la persona que sempre deia frases filosòfiques als polseres, que els ajudava a tirar endavant... a la primera temporada m'enrecordo de que van jugar a bàsquet al sol i el Benito era l'entrenador...

BENITO ET TROBAREM A FALTAR♥

Vull fer un homenatge al Benito perquè es un personatge (Interpretat per andreu benito)  que m'encanta i el trobare molt a faltar. us deixo unes imatges que he trobat al blog de l'Albert Espinosa. son del rodatge








ADÉU BENITO♥

Un petonas wapis

5 comentaris:

  1. jo també crec que el Benito és un dels millors personatges pel grup, a més, sempre animava els polseres amb frases boniques... Aquest capítol m'ha encantat, sobretot la història i el gran secret que amïnava el Benito, que havia perdut l'anell. Jo no vaig plorar (no ploro mai), però la meva germana és va ficar com una magadalena.
    Tinc ganes de veure el capítol següent!

    ResponElimina
    Respostes
    1. quin comentari mes rapid ^^ mencanten els teus comentaris ejeje
      el benito es un dels meus personatges preferits (era, es i ho sera sempre) juntament amb la rym. doncs jo si que vaig plorar :''(!!! Jo tambe tinc ganes!
      Un petonet guapa!

      #Júlia

      Elimina
  2. Jo tambe vaig plorar...(a sobre l'insensible de la meva germana comença: has plorat,has plorat!...I que??!!) en fin va ser molt trist pero trobo qu l'han "matat" massa rapid....dic en el global de la serir
    pobrisso es trobara a faltar...
    Gran capitol
    A lots of Kissees

    #polseresamunt!!
    #Benitoetsmoltgran!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. pero si es normal plorar! tutom va plorar casi!!! es trobara molt a faltar pero l'espinosa al seu blog va dir ke era la vida i ke el seu Benito kuan estava a l'hospital tambe es va morir i ke aixi ss la vida... muaks wapaaa

      Elimina
  3. Em va encantar vaig plorar moltíssim però molt xulo
    ara no se que passarà sense el Benito. Era qui donava
    forces al grup
    Molt maco,
    molts petons
    Inés
    aa soc la Inés però firmo com anònim ee

    ResponElimina

Hola estic encantada que comentis ^^ segur que et respondré!! ;)