dimecres, 6 de febrer del 2013

MINIHISTORIA!

Hola Cuquiis! Quant de temps!
Primer de tot: avui us portaré una mini historia! Espero que us agradi! es el primer cop que en faig una al blog, es com una prova, si us agrada en puc fer més perquè m'encanta escriure!
Un petonas! Ah!, per cert! tenim 2.379 visiites!! Moltes gracies a tots i a totes! Aqui teniu la historia... representa que esta escrita en primera persona per un noi!

--

El primer dia que la vaig veure va ser el primer dia de curs de 4t d'ESO. ella era nova a l'institut i anava una mica perduda. era la unica nova aquell any. es notava que estava nerviosa, no coneixia ningú, tot allò per ella era nou. Vestia amb uns shorts i cinturó, botes marrons moteres i una samarreta de tirants negra, molt rokera. em va agradar el seu estil, no vestia com les altres noies, més pijes i arreglades. 

!!                   

La veritat es que mai havia vist uns ulls tan bonics. blau intens. tenia la pell morena, i els cabells castanys ondulats amb volum que li queien a l'esquena. va començar la classe, encara no sabia el seu nom. no trigaria a averiguar-ho perquè la professora nova d'aquell any va entrar a l'aula i la va presentar com a Violeta. Un nom preciós, tot i que mai abans m'hi hagués fixat ¬¬'. el dia següent no la vaig poder parar de mirar en tota l'estona. pel que vaig descobrir no era gaire sociable perquè encara no havia fet amigues ni havia parlat amb gaire gent, només amb dos noies de la classe, que al veure el poc interès de la noia d'ulls blaus van decidir passar d'ella. la violeta era molt misteriosa. Per què no volia fer amigues i conèixer gent? A l'estona de pati, mentre jugava a futbol amb els amics me la vaig estar mirant una bona estona. Seia en un banc a l'ombra tota sola i llegia un llibre força gruixut. Vaig fixar-m'hi però no vaig poder descobrir com es titulava. Cada dia el mateix llibre i el mateix banc. Crec que va adonar-se de que l'estava mirant tota l'estona quan ella em va mirar per sobre del llibre i em va somriure timidament. Mai havia cregut en la perfecció, però des de que vaig conèixer a la Violeta he canviat d'opinió totalment.

Pensé que la perfección - no existía, hasta que te conocí a ti.

--

Quèèèèèèè??? Comenteu que us ha semblat la mini historia!!! Plis!! Petonasossssss
 #Júlia


8 comentaris:

  1. que xulaaaa!!
    m'encanta fes més va pliss és super wai
    segueix-la eee que wai
    tres petonassos
    Inés

    ResponElimina
  2. M'encanta!!! Si no la continues em moro!!! És molt bonica, crec que l'hauries de continuar i fer-ne moltes mes. Tu pots!! I, per cert, quin curs fas?
    Pura xafarderia, res mes.
    ADÉU!!! M'ENCANTES

    ResponElimina
    Respostes
    1. puuuuff pues la vritay eske no tenia pensat continuarla! mencanten els teus comentaris!! jeje a 50 things about me esta crec... tinc 12 anys casi 13 faig 1r d'ESO jejeje i tu?? si vols agregam!! petons!!

      Elimina
  3. Jo en tinc 11 i en faré 12! Faig sisé.
    M'agrada que t'agradin els meus comentaris, com que les que mes comenten són les teves amigues... també les segueixo una te el bloc de i love 22 no? I, on t'he d'agregar??
    si em dius on ho faré
    a lo de la història, si no vols continuar no ho facis, jo nu vull influenciar, però et vull dir que realment tens talent!

    Adéu, que m'enrollo com una persiana!! : ) XD

    ResponElimina
    Respostes
    1. si ja magrada k tenrottis com una persian!! haahaha! si el de i love 22 es de la fiona una amiga meva! si els teus comentaris magradeb molt perke com no et coneixu em fan ilusio.... eske la meva idea era fer minihistories cada setmana o aixi...

      Elimina
  4. K xula l'has de continuar (estic d'acord amb la Diana)
    tot i que em recorden una mica a les d'adolescents.cat
    jeje
    espero que en facis moltes mes
    un petonass

    ResponElimina
    Respostes
    1. alaaa puees es imaginacio meva, que d'aixo no em falta!:'')

      Elimina

Hola estic encantada que comentis ^^ segur que et respondré!! ;)