dilluns, 7 de gener del 2013

THE LIFE OF..... ADELE!

Hola cuquis! (jo crec que jaus he batejat com a cuquis, què hi farem... la Sandra i la Maria de LiveYourDreams son les Dreamers, la Smile:) son Little Princess.... què hi farem... jajaja)
U sento per no penjar l'entrada abans :$
THE LIFE OF... ADELE

Adele Laurie Blue Adkins, amb el nom artístic ADELE, va neixer a Tottenham (Anglaterra)  el dia 8 de maig del 1988. Es a dir que té 24 anys. Va criar-se d'una mare soltera. Des de ben petita es va interessar molt per la música i quan va ser més gran va inscriure's a una escola de música, la mateixa que la difunta Amy Winehouse o Leona Dewis.

ALBUM 19.
Quan tenia 19 anys va publicar el seu primer album, 19. va ser publicat al 2008 i es va considerar un disc d'Or.

ALBUM 21
La gram fama d'Adele la va aconseguir gracies a aquest disc, que es diu aixi perque va ser l'edat que va començar a escriure les cançons. el va llançar l'any 2011 i la primera setmana va vendre 208.000 copies. va rebre moltes critiques bones per la impresionant veu que tenia l'Adele. En aquest disc recull tres cançons molt famoses com son: Rolling in the Deep, Someone Like You i Set Fire to the Rain.

CRITIQUES DOLENTES.
Poca gent s'ha atrevit a criticar la prodigiosa veu de la cantant anglesa pero molta gent li ha dit gorda. potser si que ho esta una mica pero ella mateixa ha dit que esta contenta amb el seu cos i que la música es per les orelles i no pels ulls amb aquesta frase ha fet callar moltes boques. perquè l'Adele se sent perfecta amb el seu cos i això es el que compta.

MALALTIA DE LES CORDES VOCALS
Entre el 2011 i el 2012 l'Adele va patir una malaltia de les cordes vocals que li impedia cantar i es podia quedar sense veu. La van operar amb èxit i va continuar cantant com sempre.

SKYFALL
Aquest 2012 es va estrenar James Bond, Skyfall, i li van encarregar la banda sonora de la pel·licula. aixi ho va fer i li va sortir una gran cançó.

LOVEE I BABY'S!!
Adele està sortint amb Simon Konecki es de fa temps, abans de fer famosa. S'estimen molt i al juny va anunciar que estaven esperant un nen pero que tindrien molta intimitat i no dirien res a la premsa ni res. El nen va neixer a l'octubre del 2012 i era el seu primer fill.

GRAMMY'S
L'Adele va guanyar 6 Grammy's 2012 que son els premis mes importants de música (son els Oscars de la música). Incloent el millor album de l'any (21) i la cantant de l'any. Va endur-se el Rècord Guiness de la dona que ha guanyat mes premis Grammy en una sola nit. Era una nit molt important per ella perquè tornava als escenaris després de la operacio.

 l'Adele molt contenta per els sis Grammys guanyats.

 emocionada als Grammys després de cantar Rolling in the Deep després de l'operació.

 ho dona tot en els concerts.

 l'Adele embarassada amb el seu xicot. es nota que s'estimen ^^.

 a punt per donar llum a un preciós nen!

 ha sigut molt criticada pel seu pes.

ARA US POSO DESMOTIVACIONES DE L'ADELE.

 tota la raó.





Tot seguit us posaré quatre cançons de l'Adele. Rolling In the Deep als Grammys'12, videoclip de Someone like you, set fire to the rain i SKYFALL.

al final veureu com Lady Gaga, Rihanna, Bruno Mars... s'aixequen i l'aplaudeixen. Es que, té talent la noia.

el videoclip de someone like you. Pero quina veu que teeee!!!

Skyfall-James Bond

Set fire to the rain with lycris.

Espero que us hagi compensat amb el retard, ja veieu que he afegit una mica mes d coses espero que us agradii!! Un petonas a toteess!! Venga que sacaben les vacances pero que dema veurem als/les amics/amigues de l'insti/escola!! Muakiiisss cuquiiissss

#Júlia




5 comentaris:

  1. Helllooooo:) jijiji Ains mi ´Little Princess' jajajajaja Pues no sabia que Adele habia ganado tantos premios! Pues Adele es muy guapa, tenga sobrepeso o no, pero es guapisima, y tiene unos ojazos super bonitos! Besos!

    ResponElimina
    Respostes
    1. si yo creo que aunque tengas sobrepeso puedes ser guapa y aunque estes como un palo puedes ser fea! El peso no determina tu forma de ser ni tu belleza! Si, unos ogazos verdes y un pelo rubio muy sano y bonito! Petons wapa!

      Elimina
  2. Quina entrada!!
    molt xula, jo tinc el disc "19" i weno tampoc hi ha per tant, tot i que hi han unes cansons bastant xules, sabia q havia guanyat molts premis i crec su mereix ja q canta moolt be!
    l'unic q em sap greu eske la gent sagi burlat del seu fisic

    Muakss!!


    ResponElimina
    Respostes
    1. si la gent que critica defectes fisics te defectes mentals, ella esta com esta i si esta contenta! si pero diuen k el millor disc es el "21". Muaks! contenta k tagi agradat l'entradaa!!

      Elimina
  3. K xula l'entrada,
    no tinc cap disc d'ella però m'agraden molt les seves cançons.
    si pobre jo crec que és una gran compositora i com diu ella la música entra per les oïdes si fos model...
    ni així perque hi han models amb sobrepes
    petons,

    Inés

    ResponElimina

Hola estic encantada que comentis ^^ segur que et respondré!! ;)