dimarts, 15 de gener del 2013

ESTRES....+PRIMER CAPITOL DE POLSERES!!

Hola. Aquests dies no tinc temps per fer entrades normals: de musica, de fotos, de the life of.... i us demano disculpes altra vegada. per aixo us compenso amb aquesta entrada una mica diferent.
No tinc temps per fer el blog ni per llegir-lo. La Carla (asdfghjkl-infinito.blogspot.com) esta esplican la seva vida en el diari i jo no comento ni res, com feia abans sempre. La Smile:) amb la seva historia superxula de One Direction i el Justin Bieber estic bastant perduda. I amb el blog de la Vinyet igual. I encara menys amb el de l'Anna i la Maria que publiquen casi 2-3 entrades per dia!! Aquest cap de setmana em dedicaré una hora per llegir i comentar en els blogs;)

--
 els actors a la preestrena


Ahir va ser el primer capitol de la segona temporada de polseres vermelles!! Que waaiii! Jo ho vaig veure i em va agradar i emocionar moltissim. Us faré una opinió del capitol i sisplau les que no sou de Catalunya i no l'hagueu pogut veure no el llegiu sisplau que us espatllaré moltes coses. (no us queixeu que us he avisat jeje)

M'ha semblat molt ben vist que el Toni expliqués que els hi ha passat dia a dia als personatges en aquests dos anys, per posar-nos una mica al dia a nosaltres, els espectadors. L'únic que no m'ha agradat ha sigut que en aquest espai on el Toni ha explicat la vida dels polseres després de que sortissin de l'hospital tots menys el Lleó ha sigut que no ha explicat com li a anat al Roc, ni a ell mateix ni el Jordi,.... nomes al Lleó i la Cris pero suposo en en el seguents capitols ens aniran posant al dia dels personatges que queden. Només puc dir coses positives d'aquest capítol, em fa molta pena el Lleó... ell tants anys a l'hospital i ara que estava content i alegre perque marxava la doctora Andrade li diu que han de tornar a passar pel la quimio... pobret. I el Toni, tan mono, tan infantil es pensa que els polseres es retrobaran i el Lleó diu que no, que no. Doncs jo crec que si, Toni^^. El que es un cabron, perdo per l'expressio es el Jordi!! No vol saber res dels polseres! 



Espero que aquesta entrada hagi agradat i que hagi sigut el substitut/a de les que m'he endarrerit. Sorry! :)!

#Júlia
#polseresamunt
#niunpasenrere

2 comentaris:

  1. A mi m'ha encantat sincerament
    i trobo q tens tota la rao el Jordi es un malparit tot i q ja torna amb els polseres el seguent capitol a l'aniversari de l'Ignasi
    pero l'entrada esta molt be pero i la Rym??
    pobrissona...

    Muakss

    ResponElimina
    Respostes
    1. lactitud del jordi es horrible
      la rym... me oblidat! haha u sento ):
      #júlia

      Elimina

Hola estic encantada que comentis ^^ segur que et respondré!! ;)