divendres, 16 de novembre del 2012

TIFFANY ALVORD!

Hoola guapass;) que tal?

Avui us parlaré d'una noia, es diu TIFFANY ALVORD. Segurament no la coneixeu i ara us parlaré una mica d'ella i què fa.

La Tiffany fa covers, es a dir versions de cançons famoses cantades i tocades per ella mateixa. ho fa realment bé, té una veu preciosa i sap tocar la guitarra, la flauta, el piano.... i té milers de seguidors i fans d'arreu del món. Els seus videos tenen moltes visites i cada cop hi ha més gent que la coneix.

Tiffany Alvord (Santa Monica, 11 de desembre de 1992), va començar fent covers a internet per divertir-se, però mica en mica tothom va adonar-se de que era un nou talent i ho feia realment bé. Aquest es un dels seus primers covers, de la famosa cançó de One Direction What Makes Your Beautiful.
A mi personalment aquest cover m'encanta;) La vaig descobrir per aquest video.

Mica en mica ha anat fent-se famosa i enlloc de gravar sola i a la seva habitació de casa a gravat en estudis professionals o bé a l'aire lliure. I a vegades canta acompanyada de cantants

M'encanta ^^

Aquí un altre d'ella, es el meu preferit. Potser la cançó us sona molt o la teniu molt ratllada pero es que sincerament es genial

Espero que us hagi agradat i que disfruteu dels videos de la Tiffany, també espero que aquest reportatge us hagi servit per coneixer a una nova cantant♥ Adééu;)

#Júlia

15 comentaris:

  1. Una graan descobertaa! Ens encantaa! Un petóo!

    http://soyfeliz99.blogspot.com.es/

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracies!! Jo he entrat al teu blog molts cops (si ja em coneixes jejej) pero no em surt la opcio de seguir-te em surt la opció de m'agrada al facebook, twitter etc pero no seguir al blog com jo ho tinc... estic cega o de veritat no hi es?
      Mercii pel comentari!!

      Elimina
    2. Si estava cega. estava a baix de tot i em pensava que estava als laterals :S us recomano que u poseu als laterals es més visible per a la gent nova que entra i els hi passa com jo :/

      Elimina
  2. Canta genial gran troballa Julia, te mes covers??

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si! I tant!! Te el de This kiss, Who Says, boyfriend, as long you love me, Good time, en te moltíssimes!! Al YouTube en te moltes mes. Merci x comentar si canta genial.

      Elimina
  3. Holaa!! m'agrada mol aquest blog ja et segueixo!
    wow!! canata mol be!! crec que ja habia sentit algunes covers d'ella
    petons!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Merci vinyet !! Que contenta k estic que em segueixin i que t'agradi el meu blog perquè el teu blog es un dels millors del món (juntament amb el de love your Dreams all tthe time )
      Gracies!!petons wapa

      Elimina
    2. Estic d'acord amb el k dius, el blog està molt currat i canta molt b!!!

      Elimina
  4. Lucy_ec1: jaja k ilusión !! Si bueno más o menos sería canta molt be pero sa igual jajaj k ilusion tu comentario adéu guapa petons!!

    ResponElimina
  5. jjajaj lo siento esque estoy aprendiendo y todavía lo llevo un pelin regular, petons!!

    ResponElimina

Hola estic encantada que comentis ^^ segur que et respondré!! ;)